Verhuis

Dit account is inactief sedert 17 september 2012.

En verhuisde naar / And moved tomaandag 16 april 2012

Phalaenopsis/vlinderorchidee

klik op de foto voor ♫
Op de vlucht voor het leven 
Een jaar geleden, bedacht Joke (de tweewekelijkse uitdaging : maak een verhaal) 'In zes woorden met beeld'. Vandaag vindt ze het tijd geworden voor iets nieuws en sluit ze dit hoofdstuk af met - hoe kan het passender? - als laatste thema 'afscheid'.
Hebt u interesse in meer zes-woord-verhalen, of  om op de valreep nog eenmalig deel te nemen? Dan kan dit hier op het blog van Joke zelf. Laat ik met deze bijdrage  meteen ook de kans grijpen Joke, niet om 'afscheid' te nemen zoals het opgegeven thema misschien doet vermoeden maar, om jou veel inspiratie en succes toe te wensen, in het bedenken van een nieuwe uitdaging voor al die verwachtingsvolle lezers van jouw blog.

7 opmerkingen:

 1. Dankjewel voor je lieve woorden Dauw. Ik vind je verhaal en het bijbehorende afscheidsbeeld prachtig. En de muziek... ach ja... de muziek ... puur jeugdsentiment.... In die tijd klonk het lied, gek genoeg, veel positiever en hoopvoller dan nu. Hoewel... zo gek is dat natuurlijk niet. Boudewijn was toen zeker 40 jaar jonger en had zijn hele leven nog vóór zich.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een sfeervolle bijdrage met een dramatische afloop.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi beeld en ik heb genoten Boudewijn de Groot, het is waar dat hij als grijsaard wat matter klinkt. Ik heb ook nog even naar de oude versie geluisterd, prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige combinatie, Dauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik dank jullie, Truus, Mariken en Marion voor het bezoekje en de waardering.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel ontroerend. Mooie creatie.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lief van je om langs te komen Marja. Dank voor je berichtje.

   Verwijderen

Dank om een berichtje achter te laten.
U mag hier weldra van mij een antwoord verwachten.

Tot kijks!